пʼятницю, 19 березня 2010 р.

Бандитів жде біда! Автономний спротив в Одесі атакував офіс партії «Родіна»

бидлоелітний українофоб марков
18 березня 2010 року, близько 12 години, активісти Автономного спротиву атакували в Одесі офіс антиукраїнської партії «Родина» (приймальню у Приморському районі — вул. Софіївська, 15). Всередину офісу закинули димові шашки, фасад обляпали зеленкою. Затриманих немає.

Мені прислали лінк на це відео разом з коротеньким прес-релізом, пише у своєму блозі Олена Білозерська. «Бандитів і винуватців смерті Максима Чайки затравлено газом! — сказано у ньому. — Активісти Автономного спротиву будуть і надалі продовжувати свою боротьбу з українофобами в Одесі. Ми встановимо справедливість в нашій країні. Слава Україні!».

На місці акції активісти розкидали листівки такого змісту:

«В 2007 році українофоб Марков зі своїми бандпосібниками серед білого дня скоїли напад на мирний пікет одеських патріотів. Прямо перед телекамерами та в присутності міліціянтів декілька чоловік отримали важкі тілесні ушкодження. Міліція проявила злочинну безпорадність. До сьогоднішнього дня жодний з нападників так і не був покараний. Кримінальну справу щодо Ігоря Маркова, який особисто добивав людей, нещодавно було зам’ято.

Вбивць, які рік тому зарізали молодого націоналіста Максима Чайку, також кришує Марков. І їх теж не поспішають ловити.

Більше ми не дозволимо банді Маркова знущатися над українцями тільки за те, що вони люблять свою Вітчизну.

Якщо наша держава не в спромозі захистити своїх громадян, правосуддям щодо негідників будемо займатись ми! Ми памятаємо про всі антиукраїнські злочини, і всі негідники будуть покарані!

Ми не дамо спокою Маркову і його «Родині», поки останній українофоб не залишить нашу країну! Марков вже вміє тікати до своїх кремлівських господарів, і ми змусимо його зробити це знову.

Якщо ніхто в цій державі не може встановити справедливість — це зробимо ми, активісти Автономного Спротиву.

Завтра належить нам!».

Джерело: КЦ 

Немає коментарів: