четвер, 22 квітня 2010 р.

КАТИНЬ-2. Вбитий автор відео розстрілу поляків з президентського літака Качиньського

дика кацапня
За повідомленням численних польських і українських форумів, людина, що зняла відео з пострілами безпосередньо після краху польського літака поблизу Смоленська 10 квітня 2010 року, була атакована 15 квітня під Києвом невідомими особами, що завдали їй ножові поранення.

Чоловік був доставлений в критичному стані в лікарню. 16 квітня двоє невідомих зірвали з нього в лікарні респіраторну маску і знову штрикнули його 3 рази ножем. Він помер о 15:03 за московським часом 16 квітня.

У Польщі інформація про це вбивство вперше з'явилася на форумі при масовій польській газеті О2 о 9 годині ранку 20 квітня.

В Україні вона вперше була передрукована на форумі українського видання «Правда», що не має нічого спільного з російським виданням і займає критичну позицію відносно Росії.

Інформація ніде не ставиться під сумнів. Вона широко розповсюджується і обговорюється на численних польських і українських форумах. Інші подробиці вбивства поки не наводяться.

Про відео, а також про вбивство людини, що зняла його, не повідомило жодне мейнстрімовське ЗМІ. На даний момент інформація не піддається перевірці з інших джерел, проте кадри місцевості і уламків польського президентського літака на відео повністю відповідають фото, опублікованим в мейстрімовських ЗМІ.

Як видається, ім'я і прізвище людини, що зняла відео, швидше за все, були відомі міжнародній терористичній організації ФСБ Росії, оскільки сильно відцензурована версія цього відео з підставними кадрами була показана по московському телебаченню ще до того, як повна версія була викладена на YouTube.

Джерело: КЦ

Немає коментарів: