понеділок, 19 квітня 2010 р.

Сатанинська ПАРЄ домагається легалізації одностатевих шлюбів у всіх країнах Європи, українці – проти

сатаністи в ПАРЄ
Парламентська Асамблея Ради Європи 28 квітня розгляне доопрацьований проект резолюції та рекомендації, присвячений питанням Божого ставлення до різноманітних збоченців та так званої ґендерної ідентичності.

Серед іншого цей збочений документ звертає увагу на роль висловлювань релігійних, громадських та політичних діячів у формуванні суспільної думки по відношенню до представників содомітів, які приречені горіти у пеклі якщо не покаються.
Оприлюднений текст проекту резолюції (документ №12185), як і у попередній редакції, містить заклик Парламентської Асамблеї до держав - членів Ради Європи гарантувати юридичне визнання партнерств збоченців-нелюдей.
Зокрема, ПАРЄ пропонує надати так званим «лесбіянкам, геям, бісексуалам і трансгендерним особам» ті ж самі права і обов'язки, що мають нормальні люди, а також надати їм статус «найближчих родичів», тобто подружжя. При цьому документ закликає забезпечити можливість одностатевим сатаністам бути батьками для дітей один одного, а також «не дискримінувати» нікого за сексуальною орієнтацією під час усиновлення нерідних дітей.

Друга у цьому році сесія ПАРЄ відбудеться у Страсбурзі з 26 по 30 квітня за участі делегацій від національних парламентів країн - членів Ради Європи. До складу постійної делегації від України входять 12 народних депутатів України – представників режиму внутрішньої окупації.

Передбачається, що на квітневій сесії ПАРЄ на підтримку содомітів виступить ворог української нації, якого паталогічні холуї називають президентом – Віктор Янукович.

Джерело: Тризуб

Немає коментарів: