середу, 25 серпня 2010 р.

Ґендерно стурбоване бюро хоче всмоктати 63,5 млн гривень



Руслан Кухарчук


Тишком-нишком нас всіх підсаджують на дивне поняття "ґендер". Його, власне, вигадали штучно, щоб якось "виправдати" різноманітні збочення у людській поведінці. Бо ж творці цієї дефініції чітко зазначають: ґендер і біологічна стать – це різні поняття. Іншими словами ґендерознавці стверджують: якщо у людини є чоловічий пісюн, це ще зовсім не означає, що він є мужчиною; навпаки, він має глибоко пірнути всередину себе і, можливо, вивільнити в собі жінку з відповідною поведінкою, у тому числі – статевою.
Ну, це – ґендерознавство для досвідчених. В більшості ж поняття "ґендер" асоціюється з поняттям біологічної статі. Відтак під ґендерною політикою частіше розуміють ідею про необхідність рятувати жінок від багатовікового гноблення з боку "всіх на світі". У Міністерстві у справах сім'ї, молоді та спорту для цього навіть цілий Департамент створили, є відповідний закон.

Але все це були забави. Нині в Україні написали цілу "Концепцію Загальнодержавної цільової соціальної програми забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2016 року". Під цей документ, звісна річ, написали проект однойменного закону. Концепцію вже подали на підпис Азарову, а законопроект – на розгляд до Верховної Ради.

Серед цілей цієї затії є кілька надзвичайно цікавих:

- створити Національне ґендерне бюро;

- створити інститут радників керівників центральних та місцевих органів влади з ґендерних питань;

- створити ґендерні центри при органах місцевого самоврядування.

І на все це передбачається 63,5 млн гривень. З них 38,5 мільйонів – з центрального та місцевого бюджетів.

Таким чином ґендерно стурбований актив (за щедрої підтримки зовнішніх сил) завзято нав'язує нам створення і утримання цілої владної вертикалі, яка поки що займатиметься компостуванням мізків. А трохи згодом – відстоюванням різних збочень. Й більш нічим! І все це – за наші з вами кошти!

Наостанок: 1) бережіть себе від ґендеризації своїх мізків; 2) щиро любіть і шануйте людей протилежної біологічної статі (без необхідності ухвалення дурнуватих законів)! Окремо це побажання адресується також Азарову і народним депутатам.

Дякую за увагу!

Немає коментарів: