понеділок, 9 серпня 2010 р.

Ліберальний українофоб Марков тримав ножове поранення в шию





Ліберальний українофоб Ігор Марков
Екс-депутат Одеської міськради ліберальний українофоб Марков і його охоронець шпиталізовані

Через бійку в одному з ресторанів Одеси отримав ножове поранення в шию, унаслідок чого госпіталізований і прооперований в клініці екс-депутат Одеської міськради Ігор Марков, котрий очолює партію «Родина».

Про це повідомила у випуску новин одеська телекомпанія «Круг», пославшись на свої джерела.
«І.Марков прибув в ресторан на день народження місцевого бізнесмена під шафе, що не сподобалося деяким учасникам, які намагалися триматися подалі від скандально відомого діяча, — повідомляє телеканал «Круг». — Винуватець торжества, який запросив І.Маркова на свій ювілей, зробив йому декілька зауважень. Проте останній продовжував поводитися зухвало, чіплятися до гостей. … виникла бійка, в якій І.Марков одержав удар ножем в шию, у тяжкому стані був шпиталізований в клініку «Інтосана» і прооперований».

Прес-служба партії «Родина» не коментує даний інцидент. Проте, спрогнозував телеканал «Круг», незабаром слід очікувати розповсюдження в ЗМІ, контрольованих лідером партії «Родина», заяви про те, що на їхнього лідера «здійснений напад з політичних мотивів. Хоча насправді попросту братва гуляла».

При цьому «Круг» нагадав, про недавні повідомлення ряду ЗМІ про скоєний напад на активіста партії «Родина» Андрія Курлова, що числиться охоронцем. І обнародував інтерв`ю з черговим лікарем Одеською облклінлікарні Володимиром Бойком, який заявив: «А.Курлов був доставлений в лікарню вночі з проникаючим колото-різаним пораненням черевної порожнини з пошкодженням великих судин, — повідомив лікар-хірург. — Операція пройшла успішно. Пацієнт перебуває в реанімації, стан його стабільний, але тяжкий — унаслідок втрати близько трьох літрів крові до моменту доставки в хірургічне відділення лікарні».

Разом з тим, телеканал «Круг» навів подробиці інциденту, пов`язаного з нападом на активіста партії «Родина». А.Курлов зі своїм товаришем (прізвисько «Самурай», раніше судимим за розбійний напад) відпочивали з подружжям у складі галасливої компанії в нічному клубі «Лимон». Після добрячої випивки виникла бійка, одну з жінок довелося доставити в травматологію міськлікарні №29, а потім в побутовій бійці одержав ножове поранення в ділянку живота і А.Курлов.

Втім, вказує ТК «Круг», це не перша участь А.Курлова в кримінальному інциденті. 21 березня 2009 року він разом з іншими охоронцями І.Маркова вчинив безпрецедентний напад на співробітників Одеського УСБУ і досі перебуває під прокурорським слідством.

Джерело: УНІАН

Немає коментарів: