вівторок, 17 серпня 2010 р.

Кремлівські двойняшки ввели інформаційну блокаду на пожежі

кремлівські карлики
В умовах інформаційної блокади про пожежі в Росії західні ЗМІ продовжують інформувати про них своїх читачів.

«Файненшл таймс»в номері від 17 серпня приводитькарикатуру на російських ватажків путіна і Мєдвєда (путін гасить лійкою свій кремль, Мєдвєд загрібає собі в кишеню гроші на «погорільців», а їхні російські рабині панічно біжать з охопленої гігантською пожежею чекістської Росії) і указує, що пожежі продемонстрували повну деградація інфраструктури вмираючої Росії.

У росіян немає ні працездатних пожежних машин, ні доріг, ні транспортних засобів. В Росії росте незадоволеність громадян чекістською владою і зріють бродіння, що відбиваються в блогосфері, указує лондонська газета.

Американська радіостанція «Ситі А.М.» нагадує, що Росію уразила найстрашніша посуха за останнє сторіччя, і тому різко ростуть ціни на продовольство.

Американське видання «Ред орбіт» відзначає, що за уїкенд площа пожеж в Росії збільшилася на 2470 акрів і відзначає, що пожежі торкнулися буквально всіх аспектів життя в Росії.

Німецький журнал «Шпігель», пише про інформаційну блокаду на повідомлення про пожежі, введену в Росії, і відзначає:

«В той час, коли продовжують палахкотіти російські природні пожежі, кремлівський пропагандистський режим запрацював на повних обртах. Уряд цієї країни намагається приховати дійсні масштаби катастрофи.  Путін і Мєдвєд використовують ті ж самі рекламні напрацювання і пропагандистські штампи, на які російські правителі пускалися у минулому».

Журнал відзначає, що  п'ятницю в Росії було офіційно зареєстровано 505 природних пожеж.

Відзначимо, що в понеділок їх офіційно було 480. При цьому ватажок російської тербанди МЧС Шойгу вмудрився збрехати, що з пожежами нібито фактично покінчено і з минулої п'ятниці було «повністю згашено» аж дві третини пожеж, а залишилися, мовляв, тільки найменші, які і гасить-то не потрібно, оскільки вони самі потухнуть. Офіційно Москва зараз святкує «перемогу над пожежами».

«Шпігель»  продовжує: «В той час, як МНС вже оголосило, що пожежі були узяті під контроль («локалізовані» — КЦ), спека викликала появу пожеж в 245 нових місцях. Причому, ситуація (для росіян — КЦ) погіршується тим, що пожежники до цих пір не загасили пожежі в районах, заражених радіоактивністю.

Тільки минулого тижня уряд признався, що з середини червня горять ліси, які були заражені радіонуклідами після ядерної катастрофи в Чорнобилі в 1986 році.

У Москві продовжують брехати, приховувати правду і маніпулювати інформацією про пожежі. Для того, щоб заспокоїти жителів Москви, їх відволікають пропагандистськими трюками, що нагадують старі добрі часи.

Наприклад, вище керівництво міста наказало 7 кінотеатрам в Москві крутити безкоштовні фільми в полуденній спеці і вручати кожному глядачеві перед входом в кінотеатр маленьку пляшку з мінералкою (0,33 літра).

Уряд РФ гостро усвідомлює, що населення в столиці є вирішальним для його перебування у влади і не соромиться залишати населення в невіданні щодо того, що відбувається в решті країни, хоча іноді там відбуваються страшніші речі, ніж в Москві.

Росія горить. Один провідний політолог порівняв нинішню ситуацію з країною, яка повинна була одночасно справлятися з Чорнобилем в 1986 році і польотом в 1987 році Матіаса Руста.

У той час чорнобильська катастрофа зробила очевидним, що Москва не здатна справитися з атомною енергією, а відважний переліт німецького пілота Руста, який приземлився на Червоній площі, з'явившись буквально з нізвідки, виявило слабкості червоної армії.

А зараз, говорить політолог, виявилось, що Росія, яка нібито знову стала сильною, не має ні пожежних машин, ні пожежної авіації, ні лісників, ні навіть географічних карт, щоб знайти ті місця, де потрібне гасіння пожеж

Колишній полковник КГБ путін потрапив в порочний круг. Минулого тижня він знову поставив російські ліси під свою юрисдикцію, після того, як усвідомив, що зробив величезну помилку, розпустившись лісову службу і держкомітет по екології.

Путін продовжує малювати себе як людину діла. Згідно одному ЗМІ, в той час, як палахкотять пожежі, путін з'явився на сторінках газет і по ТБ в 1000 разів частіше, ніж Мєдвєд.

У відповідь на це Мєдвєд заявив, що неприйнятно використовувати природну катастрофу «для поліровки іміджу і отримання політичних очків».

Він говорив про свого ментора путіна? У жодному випадку. Його слова були звернені до опозиції», пише «Шпігель».

Джерело: КЦ

Немає коментарів: