вівторок, 3 листопада 2009 р.

Доктор Леонард Горовіц: «Свинячий грип — біологічна диверсія проти людства»

Доктор Леонард Горовіц
В середині серпня 2009 року слідчо-експертна група Агентства Захисту Здоров'я — Health Protection Agency (HPA) штату Каліфорнія, що займається фармацевтичною промисловістю, виявила документи, які розкривають кримінальну і диверсійну діяльність ряду фармацевтичних компаній, об'єднаних в міжнародний картель, що в змові між собою займався виробництвом високотоксичної вакцини «від» свинячого грипу H1N1.

У злочинну змову виявилися залученими ті ж фармацевтичні гіганти Бакстер (м. Дірфілд, штат Ілінойс) і Новавакс (м. Бетесда, штат Меріленд), «через помилку» яких в лютому 2009 року токсини пташиного грипу H5N1 потрапили в протигрипозну вакцину і викликали короткий спалах пташиного грипу. Вони залучили в свою діяльність цілий ряд інших фармацевтичних і біотехнологічних компаній в США і за кордоном.

В ході слідства з'ясувалося, що всі сліди ведуть до корпорації «Нью-Йорк Партнершип», спонсорованій «Трастовою Компанією Давида Рокфелера», у яку входить ряд багатющих і впливових партнерів з Вол-Стріту, також медіа-магнати: Руперт Мердок, Мортон Цукерман і Томас Глаусер. Одним з партнерів «трасту» є Джері Спрєєр — колишній голова ради директорів Федерального Резервного Банку Нью-Йорка.

Ще одним співучасником злочинного угрупування, як написано в заяві Директору Федерального Бюро Розслідування, є президент «Silverstein Properties, Inc.» Ларрі Сильверштейн — колишній власник двох будівель Всесвітнього Торговельного Центру, нині співвласник і орендар приміщень для біотехнологічного трасту Давида Рокфелера. До речі, він же ж, Сильверштейн, — один з головних підозрюваних у тому, що дав згоду на детонацію двох його будівель, в ході розслідування «Правда про 911».

Саме «Траст Д. Рокфелера» керує і контролює напрями глобальних біотехнологічних досліджень, маркетинг і продаж продукції для охорони здоров'я. Трасту також повністю підвладні всі основні американські і деякі зарубіжні ЗМІ — ті самі, які так завзято рекламують небезпеку придуманого і генетично модифікованого злими вченими геніями свинячого грипу.

Ще в квітні 2009 року інформаційне агентство «Ройтер», паралельно з низкою незалежних американських журналістів, почало проводити своє розслідування. Підставою для розслідування став факт, що перші сім смертних випадків не стали результатом свинячого грипу. Американські ЗМІ почали пропаганду про розповсюдження H1N1 ще до його фактичної появи. Так, пізніше свинячий грип був (швидше за все, штучно) завезений до Мексики, і від нього дійсно померли близько 60 осіб. Але сам прецедент передчасного сповіщення насторожував.

Результат журналістського розслідування був приголомшуючим: акції всіх, нині обвинувачених в злочині проти людства компаній, з першими повідомленнями ЗМІ підскочили до небес. Отже, «Траст Д. Рокфелера» і його партнерів наперед планував всю акцію з свинячим грипом, знаючи, до чого це може призвести.

Окрім компаній, названих вище, в цю брудну гру були також замішані фармацевтичні компанії Kleiner Perkins Caufield & Byers (США), BioCryst Pharmaceuticals (США), Roche Holding AG (Швейцарія). Можливо, це не всі учасники змови проти людства. Проте слідство тільки почалось.

До середини вересня 2009 року стала суспільно доступною інформація про те, що доктор-мікробіолог Леонард Горовіц, провідний фахівець Америки по медикаментах і продуктах охорони здоров'я, що має п'ять вчених ступенів, разом з журналісткою Шеррі Кейн, у присутності групи адвокатів надав ФБР неспростовні докази того, що вакцина від свинячого грипу H1N1, вироблювана згаданим вище американським фармацевтичним картелем, є бактеріологічною зброєю, оскільки змішана з високотоксичними речовинами, що неминуче ведуть до повної втрати імунітету і викликають більше двадцяти видів ракових захворювань з подальшим паралічем м'язових тканин і дихальних органів.

У своїй заяві, написаній на 20 листах, Горовіц детально, послідовно і доказово розкриває картину змови проти людства і причетність до нього названих вище компаній і осіб. До заяви доктор Горовіц приклав ряд документів, включаючи результати зробленого ним особисто хімічного аналізу вакцини H1N1.

Архівні документи під назвою «екпозіция 2, 3», прикладені Горовіцем до заяви, показують, що дослідження і розробка цілого ряду вірусів, включаючи вакцину H1N1, проводилися у військово-медичному науково-виробничому комплексі Давида Рокфелера під його прямим керівництвом і за сприяння наукової лабораторії університету, названого його ж ім'ям.
У документі вказується ім'я Президента Університету імені Рокфелера доктора Жошуа Ледерберга — одного з розробників Сніду і його ретровірусів, а також вірусів, що викликають лейкемію, і одного з розробників добавок для модифікації H1N1. У документах, також вказано, які види вірусів відправлялися у Радянський Союз за часів «Холодної війни».
Наступний співучасник, відповідно до заяви Горовіца, — доктор Джеймс С. Робертсон, англійський провідний вчений-біоінженер по грипозних вірусах. У минулому Робертсон виконував замовлення американського Міністерства Оборони за проектами «Біологічної оборони». У співпраці з Департаментом Контролю і Запобігання Захворюванням Disease Control & Prevention (CDC) допоміг корпорації «Новавакс» генетично модифікувати летючі свинячий й іспанський віруси, формула яких в точності співпадає з вірусами, виявленими в Мексиці і пізніше, — в США.

— Абсолютно очевидний той факт, — говорить доктор Горовіц, — що спалах свинячого грипу в Мексиці — це черговий лабораторний «інцидент» компанії «Новавакс». Патологоаномічний або діагностичний опис вірусу доводить, що він міг вийти тільки з лабораторій «друзів» Робертсона, — заявляє Леонард Горовіц.

— Ніяка інша група в світі не змогла б узяти проби від курчат, заражених азійським грипом, відвезти до Європи для екстракції їхні ДНК, з'єднати їхні протеїни з H1N1, додати вірус іспанського грипу 1918 року, змішати з генами свиней, додати в свинячий вірус, а потім провести «реверсивне інженування», щоб додати вірусу здатність заражати людей. Вивезений з Великобританії не без допомоги директора CDC Рубена Доніса в Американську лабораторію Ріка Брайта в компанії «Новавакс» кінцевий продукт опиняється в Мексиці.
Таким чином, команда Ріка Брайта — єдина, яка потрапляє під підозру змови в спробі вчинити масове знищення населення планети з метою наживи, — укладає доктор Горовіц.

Вперше свинячий грип H1N1 і пташиний (іспанський) — H5N1 були виявлені в США у 1918 році. Від них, за всі роки спалахів, із загальної кількості 421 заражених, за твердженням Всесвітньої Організації Здоров'я (World Health Organization), загинуло 257 осіб у 15 країнах світу.

Трохи пізніше була створена вакцина H1N1, яка в 30-х роках 20-го сторіччя була доопрацьована і модифікована. Генетичний склад вакцини залишався незмінним, поки не з'ясувалося, що в 1976 році вакцина була штучно змінена в одній з військових лабораторій США під секретним проектом SVSP N01-CP-6–1047. Проект називався Curatorial Preservation & Development of Refer-ence-Grade Tumor Viruses.

Проектом керував доктор Чарльз Д. Алдріч, начальником лабораторії був Джек Грубер.
Саме після завершення секретного проекту в Америці відбувся новий спалах свинячого грипу. Все подальші роки Міністерство Оборони США категорично заперечувало факт проведення яких-небудь експериментів з вірусами, поки не спливли факти проведення експериментів над військовослужбовцями під час операції «Буря в Пустелі».

Отже, відтоді свинячий грип нікуди не дівся. Він зберігався під сімома замками в лабораторіях американських фармацевтичних компаній і Міністерства Оборони. Вчені давно знали, що сам по собі свинячий грип не небезпечніший, ніж який-небудь інший. Щорічно від різних видів грипу на Землі вмирає до півмільйона осіб. Це було доти, доки злі генії за наказом фінансової верхівки Америки не перетворили звичайний вірус на найнебезпечнішу в історії біологічну зброю.

Багатющих людей планети називають більдербергською групою. Вони називають себе «іллюмінаті». Символи їхньої віри і бажань зображені на доларовій купюрі. На своїх таємних нарадах, за повідомленням численних певних джерел, вони неодноразово піднімали питання про зменшення населення планети (депопуляцію).

Вони називають себе володарями миру. Вони платять американському уряду і диктують йому умови. Вони виступають спонсорами скрізь і у всьому.

Вони володіють 95% усіх ЗМІ в Америці і за кордоном. Хто зможе засудити володарів світу? Так, полетять голови невдах — злих геніїв, але їхнє місце займуть інші. Головне, що людство повинне знати, на порозі чого воно стоїть.

P.S. Враховуючи безпрецедентну природу і важливість цих відомостей, доктор Горовіц дав офіційні письмові свідчення під присягою з тим, щоб інші активісти розповсюдили цю інформацію і попередили уряди держав всього світу, щоб зупинити масову вакцинацію і не стати співучасниками злочину проти людства.

***
Журналістам: Для інтерв'ю з доктором Горовіцем і Шері Кейн, які ведуть розслідування, використовуйте наступні контакти: Rob Potter 1–949–715–2217; info@healthyworldorganization.com


Джерело: КЦ

.

Немає коментарів: