четвер, 8 липня 2010 р.

Московська знаменитість і метр московської культури Михайло Плетнев виявився педерастом та педофілом.

м. плетнев. московський дегенерат, педофіл і збоченець
М. Плетнев заарештований в Таїланді за згвалтування хлопчика.

Суд Таїланду в середу пред'явив відомому російському піаністові і диригентові Російського національного оркестру Михайлу Плетневу звинувачення в згвалтуванні підлітка і звільнив його під заставу в 300 тисяч батів (9 тисяч доларів), повідомляє РІА «Новини» з посиланням на AP.

Як заявив представник місцевої поліції підполковник Крітха Танканарат, в числі пред'явлених метру російської культури звинувачень — згвалтування 14-річного підлітка.

Крім того, російську знаменитість звинуватили в причетності до створення дитячої порнографії: поліція виявила компрометуючі фотографії, на яких Плетнев зображений з неповнолітніми.

Сам Плетнев в інтерв'ю газеті Pattaya Daily News спробував виправдатися тим, що матеріали дитячої порнографії змогли опинитися в його комп'ютері без його відома. Плетнев розповів газеті, що багато років був знайомий із заарештованим раніше тайцем Трайпхопом Бунпхасонгом, знав його як художника-любителя, але не мав анінайменшого уявлення про його незаконний бізнес.

Тим часом журналістам добре відомо, що за Плетневим тягнеться шлейф «зам'ятих» педофільських скандалів

Тим часом завідувач консульським відділом посольства РФ в Таїланді Андрій Дворников, який підтримує з піаністом постійний контакт по телефону, повідомив, що сам Плетнев «спокійний і переконаний, що все,що відбувається навколо нього — непорозуміння, яке скоро проясниться».

Проте звинувачення в причетності до розтління неповнолітніх були пред'явлені російському музикантові тайськими правоохоронними органами після того, як проти нього дали свідчення декілька місцевих громадян, затриманих за педофілію і виробництво дитячої порнографії. Один з них визнав, що особисто організовував для Плетнева побачення з підлітками.

За умовами звільнення під заставу Плетнев зобов'язаний кожні 12 діб реєструватися в суді, і йому забороняється контактувати з ким-небудь з свідків у справі.

Мінкульт і МЗС РФ доручили посольству організувати консульський захист сексуального збоченця.

джерело: КЦ

Немає коментарів: