вівторок, 21 вересня 2010 р.

Російська армія комплектується «ізраїльськими» офіцерами

т. зв. русский мір
У радіопередачі «Російської Служби Новин» — «Армійський форум» від 12 вересня обговорювався питання можливості інтеграції російської армії в НАТО.

У студію поступив дзвінок від чоловіка, кадрового військового, який розповів (4 хв.45 сек. запису) про невідому для простих росіян практику напряму до Росії офіцерів «ізраїльської» армії (колишніх вихідців з Росії), з отриманням ними російського громадянства і місця служби. За словами того, що дзвонив, рахунок йде на тисячі.

Деякі джерела стверджують, що комплектація «ізраїльськими» офіцерам йде мало не по тисячі намісяць. При цьому йде процес поголовних відставок російських офіцерів. Також стверджується, що озброєння до Росії на 30% поступає з «Ізраїлю» і інших країн НАТО.

Відбувається унікальна операція: Росію на очах займає чужа армія без єдиного пострілу і так тихо, що ніхто і не помічає (окрім тих, кому треба).



До цього можна додати відомий факт — нинішня російська еліта, починаючи з путіна і Медведева, зберігає більше 500 млрд. доларів у західних банках.

«Тепер стає зрозумілим, чому з такою наполегливістю в 2008 році Берл Лазар наполягав на введенні в російській армії військового равіната. Російське суспільство тоді виявляло неприховане здивування. Адже в російській армії іудеїв можна перерахувати по пальцях. Але «головний військовий рабин Росії» заявив, що сподівається знайти в Російській армії 40 тисяч (майже чотири дивізії!) іудеїв. Це якраз практично весь офіцерський склад нинішньої російської армії», пишуть незалежні коментатори.

Леонід Івашов, президент Академії геополітичних проблем, колишній начальник Головного управління міжнародної військової співпраці Міністерства оборони Росії (1996–2001), заявив в зв'язку з цим:

«Мене украй зацікавили слова, що прозвучали 28 липня цього року на круглому столі у Вашингтоні, де розглядалися перспективи російсько-американської співпраці. Ігор Юргенс, голова правління Інституту Сучасного Розвитку (головою опікунської ради інституту є  Медведев) заявив зокрема, що:

1) Президент Медведев — перший з нових керівників Росії, який не вважає розвал СРСР катастрофою.

2) Метою російської зовнішньої політики є вбудовування в систему евро-атлантмчної безпеки, в іудеохристиянську цивілізацію (якщо чесно, то я, наприклад, такої цивілізації не знаю) і відповідно в НАТО. Інститут Сучасного Розвитку недавно навіть запропонував до розгляду президента і суспільства три варіанти нашої інтеграції в НАТО.

Після цього Юргенс додав, що політика Медведева орієнтована тільки на захід. А також, що Сердюків провів хорошу військову реформу, і найближчими роками не менше 30% озброєнь будуть поставлені в російську армію з Ізраїлю і країн НАТО.

Тепер ми можемо переконатися в тому, що це були не просто слова. Сьогодні підписана довгострокова угода про військову співпрацю між Росією і «Ізраїлем». Це цілком усвідомлена політика — під «Ізраїль», під Вашингтон, під НАТО. І, на мій погляд, геополітична зрада Кремля.

…Росія міняє своїх стратегічних союзників і кидає виклик всьому ісламському і арабському світу. Ми відмовляємося поставляти навіть оборонні системи озброєнь Сірії, Ірану і по суті справи віддаємо питання військово-технічної співпраці «Ізраїлю».

Сьогодні в Росії сильне «ізраїльське» лобі. Нашу владну еліту прогнули до такого ступеня, що вона віддає політичний суверенітет Росії в руки Тель-Авіва. Владна еліта вибирає принижену і підлеглу роль, а Росія перестає бути глобальним гравцем, що впливає на розстановку військових і політичних сил в світі».

Нагадаємо в зв'язку з цим, що іудаїзация російської армії почалася при путіні в грудні 2007 року.

Тоді рішенням уряду РФ в російській армії введений так званий військовий равінат.

Більш того, даний «інститут» був відданий на відкуп навіть не традиційним іудеям, а представникам ультрарадикального крила єврейської релігії — хасидам з Федерації єврейських общин Росії (ФЕОР).

ЗМІ повідомляють, що ухваленню цього дивного, на перший погляд, рішення (у самому «Ізраїлі» хасиди в армії не служать) передувала зустріч тодішнього першого заступника представника голови уряду РФ Медведева з керівництвом ФЕОР Берлом Лазаром, природно, за дорученням президента РФ путіна.

Після неї ФЕОР тут же призначила першого «військового рабина» російської армії — громадянина «Ізраїлю» Аарона Гуревіча.


КЦ



До теми: ІТАЛІЯ. Християни обурені замахом хасида Менделя-мєдвєда на відому християнську фреску Леонардо да Вінчі

Немає коментарів: