четвер, 16 вересня 2010 р.

БИДЛОЕЛІТА: Забави недоторканих виродків. На Київщині п’яна гламурна істота збила двох студентів і в'їхала у авто даїшників


Бидлоеліта

15 вересня в селі Нові Петрівці під Києвом сталася ДТП. Близько 18.00 Toyota Camry на великій швидкості в'їхала в автомобіль ДАІ, слідом за цим збила 17-річних студентів одного з київських вишів Ярослава Гагарінаі Анну Бахмут, а на довершення всього автомобіль врізався у трактор, повідомляє ТСН.ua.

Прізвище порушника в Головному управлінні МВС в Київській області чомусь не називають. Як повідомили в главку, за кермом Toyota перебував бізнесмен, його доставили на огляд у Вишгородську лікарню, проте нарколог не виявив в організмі водія алкоголю.

Тоді штрафника відвезли до Києва, де після обстеження в бюро судмедекспертизи в крові було виявлено 1,6 проміле спиртного (приблизно пляшка горілки). За фактом ДТП порушено кримінальну справу, винний - на підписці про невиїзд.

Водночас очевидці події повідомили, що водій іномарки представився близьким родичем високопоставленого чиновника, при затриманні вів себе зухвало і погрожував зірвати з співробітників міліції погони.

Травми постраждалого студента Ярослава виявилися легкими, а у дівчини Ані пошкоджено хребет і роздроблено кістки.

Немає коментарів: