понеділок, 27 вересня 2010 р.

ООН вводить посаду посла, що відповідатиме за зустріч з інопланетянами

глобальний сатанізм

Це не жарт і не божевільна маячня - в ООН може бути введена посада космічного посла - офіційної особи, відповідальної за процедури привітання представників позаземних цивілізацій у разі встановлення з ними контакту. Про це повідомляє The Daily Mail.

Передбачається, що першим таким послом стане 58-річна Мазлан Отман, астрофізик з Малайзії, котра в даний час очолює Агентство ООН з проблем комічного простору (UN Office for Outer Space Affairs, UNOOSA). Вона вже встигла виступити із заявою, в якій зазначила, як важливо розробити докладний протокол на випадок контакту з інопланетянами.

"Декілька організацій посилено працюють над тим, щоб встановити зв'язок з представниками позаземного розумного життя, і є надія, що одного разу це відбудеться, - упевнена Отман. - І ми повинні бути готові дати скоординовану відповідь, таку, яка передбачила би всі пов'язані з цим тонкощі".

За словами Мазлан Отман кращою базою для підготовки такої відповіді є ООН.

Як відзначає The Daily Mail, наступного тижня Отман візьме участь в конференції у Великій Британії, присвяченій проблемам, пов'язаним з виявленням позаземних цивілізацій. Зокрема, мова йтиме про те, як встановити контакти з інопланетянами, і як реагувати на спробу інопланетян встановити контакти із Землею.

До теми: Толерантність закінчується СНІДом


Сатанізм-глобалізм. У Данії хочуть заборонити народжувати дітей, бо це призводить до потепління клімату


ВІДЕО: УВАГА! ВСІМ ТОЛЕРАСТАМ, ІНТЕГРАСТАМ І ДЕМОКРАСТАМ ДИВИТИСЯ ОБОВ'ЯЗКОВО!
.

Немає коментарів: