неділю, 26 вересня 2010 р.

В Умані українці порізали двох хасидів. Один хасид помер.

Стихійне лихо - хасиди в Умані
У ніч на 26 вересня близько першої години ночі в місті Умань на Черкащині біля однієї з багатоповерхівок по вулиці Пушкіна трапилася сутичка між хасидами та уманчанами.

Під час сутички було поранено двох хасидів. Один з них загинув від удару ножем в серце. Трьох уманчан затримали міліціянти, повідомляє ГазетаУа.

Зараз міліція з'ясовує обставини події.

«Двоє паломників, брати 19-річний Шмуель та 25-річний Рафаель під час бійки з місцевими юнаками отримали ножові поранення, — розповіли очевидці.  — Хасиди переслідували уманчан зі штиковою лопатою в руках, ніби через те, що ті побили скло в їхньому автомобілі. Коли наздогнали, то розпочалася бійка. Один з хасидів вийняв ножа. Шмуель помер в уманській міській лікарні від ножового поранення в серце. Рафаель втік від уманчан і наразі давати коментарі відмовляється. Хасиди самі побили скло автівки лопатою, щоб був привід побитися з уманцями».

Торік у братів Тубулів вже були сутички з міліцією. Їх навіть депортували з України за порушення українського законодавства.

Вони перевищили швидкість на автодорозі «Київ-Одеса» і не зупинялися на вимогу працівників ДАІ, навіть, коли їх почали переслідувати патрулі. Братам тоді заборонили в'їзд в Україну на 3 роки.
«Група місцевих жителів закидала камінням автомобіль ізраїльтян, припаркований в центрі міста, — розповіли інші очевидці. — Ізраїльтяни, почувши звук розбитого скла, повернулися до автівки.

Побачивши господарів транспортного засобу, хулігани кинулися тікати. Коли одному з братів вдалося наздогнати українця, той розвернувся і ударив його ножем в область серця».

Немає коментарів: