четвер, 22 липня 2010 р.

Українські політики і єпископи: РПЦ — антихристиянська, богоборча структура КГБ/ФСБ


Вояж ватажка РПЦ до України — спроба реставрувати минуле, атеїзм і комунізм, заявив в ході прес-конференції в Одесі в середу єпископ Одеський і Балтський Української православної церкви Київського патріархату Яків.

«Церква сьогодні отримала, можна сказати, таку вакуумну духовну порожнечу після минулого лихоліття — часу атеїзму, комунізму. І сьогодні мета церкви — відновити, збагатити людей духовно. Але ми бачимо, як сусіди щедро намагаються реставрувати минуле», — відзначив єпископ, кажучи про ФСБ-РПЦ.

У свою чергу голова Одеської обласної організації В «Свобода» Павло Кириленко засвідчив, що вояж генерала Гундяєва — це вояж наставника кремля і агента росіян тербанди КГБ\ФСБ.

«Сьогоднішня російська православна церква московського патріархату так само, як і українська православна церква (УПЦ-МП), підтримує ті політичні сили, які, починаючи з 1917 року, знищували взагалі християнську церкву, православну церкву. Як такі люди можуть підтримувати ті політичні сили, які сотнями тисяч знищували священиків православних, знищували православний храм? Отже, ми можемо прийти до наступних висновків, що, в принципі, всі ці «дійсні патріархи» є наставниками кремля — агентами КГБ\ФСБ», — вказав Кириленко.

Джерело: КЦ

* т. зв. "русская православная церковь" є однією з найбільших у світі шпигунських мереж тоталітарно-сектанського спрямування, створеної у вересні 1943р. "конкордатом" особисто Й.Джугашвілі (Сталіним) в складі НКВД-МГБ-КГБ-ФСБ

Немає коментарів: