четвер, 15 липня 2010 р.

Підприємці попереджують Президента - четвер, 10 година ранку

моя хата з краю!
Асамблея громадських організацій малого та середнього бізнесу.
Президенту України

ЯНУКОВИЧУ В.Ф.


Шановний Вікторе Федоровичу!
Малий та середній бізнес України, підприємці завжди сприятимуть реалізації зусиль влади, що спрямовані на стабілізацію економічного становища в Україні.

Пане Президенте!

Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу вважає неприйнятними наступні дії влади:
• Процедура прийняття Верховною Радою України Закону України №6673 від 8.07.2010 р. Про внесення змін до законів України «Про державний бюджет України на 2010 рік» та «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» грубо порушила норми п.1 ст.25 Особливості прийняття регуляторних актів органами виконавчої влади, їх посадовими особами ЗУ «Про засади державної регуляторної політик у сфері господарської діяльності»;
• Даний Закон унеможливлює діяльність дуже великої кількості дрібних підприємців, що працюють на ринках з метою хоч трохи забезпечити сімї продуктами харчування та іншими товарами першої необхідності.
• Введення Закону приведе до того, що дуже велика кількість дрібних підприємців залишать підприємницьку діяльність, збільшать кількість безробітних та проситимуть допомогу із фонду безробіття. На цьому держава та народ дуже втратять.
• Введення Закону в дію приведе до значного збільшення цін на продукти харчування та товари першої необхідності, чим ще більше погіршиться і так тяжке становище населення.
• Закон збільшить тиск на підприємництво, особливо на малий та середній бізнес, не вирішить проблем Пенсійного фонду. Прийняття його суперечитиме Вашим передвиборним обіцянкам. А цим губиться Ваш авторитет як серед підприємництва, так і серед всього народу.

Виходячи із цього вимагаємо:
— ветувати прийнятий Верховною Радою України Закону України №6673 від 8.07.2010 р. Про внесення змін до законів України «Про державний бюджет України на 2010 рік» та «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування»;
— категорично не допускати прийняття будь-яких законів поспіхом, без дотримання регуляторних процедур, без обговорення із лідерами громадських організацій та широкими колами громадськості;
— пропонуємо найближчим часом провести зустріч із лідерами громадських організацій України, на якій обговорити проблеми розвитку підприємництва, покращення життєвого рівня населення та недопущення порушення регуляторного законодавства, а також принципи нового Податкового кодексу України.

15 липня з 10 год ранку цього року ми проводимо попереджувальну акцію біля Вашої адміністрації, з надією, що наші вимоги будуть задоволені і багаточисленну демонстрацію нам не буде необхідності проводити.

Голова Координаційної ради А.В. Панаетов

Джерело: Майдан

Немає коментарів: