четвер, 8 липня 2010 р.

Московська православна церква в Таїланді готова захищати піаніста-педофіла

гундяєв
Т.зв "Російська православна церква" в Таїланді готова захистити звинуваченого в педофілії піаніста Михайла Плетнева, повідомляє «Російська служба новин».

Повідомляється, що російський священик в Таїланді отець Олег розгляне справу про звинувачення піаніста Михайла Плетнева в педофілії. Настоятель Свято-миколаївського храму в Бангкоку Олег Черепанін відомий тим, що допомагає росіянам, які так чи інакше опиняються у в'язниці Таїланду. За роки свого служіння ігумен викупив з в'язниці і відправив на Батьківщину більше 70 росіян і жителів колишніх країн СНД.

«Наскільки мені відомо, Плетнев навіть в консульство не звертався по допомогу, — розповів отець Олег »Російській службі новин». — Потрібно дочекатися судового розгляду, Плетнев зараз на волі, так що самої справи як такоїнемає. Але якщо він сяде у в'язницю або звернеться до нас за допомогою, то ми готові розглянути його положення».

Священик також додав, що навіть те, що М.Плетнева звинувачують в педофілії, не перешкода для церкви. Що ж, яка країна, така і церква, такі і «священики».
Джерело: КЦ

Немає коментарів: