пʼятницю, 30 липня 2010 р.

Фестиваль ЗАХІД 2010 пройде в Старому Селі - найбільшому замку Львівщини

Старе Село 
Фестиваль ЗАХІД 2010 пройде 21-23 серпня в замку Старее Село-фортифікаційній споруді 16 століття-найбільшому замку Львівщини. Рішення провести фестиваль в замку було прийнято з метою розвитку та популяризації туристичної цікавості до памяток архітектури. Тим паче відвідувачам буде більш цікаво відвідати величну споруду та ще й побувати на фестивалі.

Гаслом цьогорічного фестивалю буде "Своя культура.Тому що це круто". Підтримка української музики, літератури, мистецтва в загальному є визначальною метою фестивалю, також метою є популяризація активного відпочинку молоді та розвиток туристичної зацікавленості регіоном. Активний відпочинок молоді-це одне з головних завданнь фестивалю-на території будуть проводитись змагання з футболу, волейболу, фрізбі. Різноманітні розважальні конкурси, родзинкою стануть повітряна куля та альпіністи.

Наповнення музичної програми буде максимальне- запрошено більше 30 гуртів.Серед яких: Ot Vinta, Мертвий півень, НеДіля, Димна суміш, the ВЙО, Флайза, Ґорґішелі, Карна, Тінь сонця, Орекстр Янки Козир, Холодне сонце, Бандурбенд, Los Colorados, КораЛЛі та багато інших. На фестивалі працюватиме дві сцени.

Насиченою також буде літературна програма-відбудуться літературні читання та слем. Театральна частина буде включати в себе сучасні постановки та різні перфоменси. На території замку відбудеться ярмарок та будуть проводитись майстер-класи з різних ремесел, середньовічні та народні танці, реконструкції боїв та вогняні шоу, козацькі розваги.

Територія замку буде обладнано освітленням, водою, точками громадського харчування, туалетами. Передбачено стоянку для авто. Біля замку буде можливість розмістити намети-передбачене наметове містечко. Дістатись Старого Села дуже легко з приміського вокзалу Львову поїздами Львів-Ходорів та Львів-Жидачів. Орієнтовна вартість проїзду електричкою-5 грн. Зупиняється поїзд за 200 метрів від замку.

Вартість квитків на 3 дні в попередньому продажі 80 грн.
Квитки можна придбати за тел.у Львові 032 254 04 40
у Києві 044 238 28 88 
Довідки: тел. 093 602 53 99 
Сайт: http://3axid.org

Немає коментарів: