четвер, 22 липня 2010 р.

"Карпати" виступатимуть у кольорах УПА


Львівський ФК «Карпати» обрав для запасної форми червоно-чорні кольори, щоб вшанувати Степана Бандеру і національно-визвольний рух, повідомили «proUA» в прес-центрі ФК.

Запасним комплектом команди стане смугаста червоно-чорна форма виробництва іспанської компанії.

«Вибір саме таких кольорів форми - своєрідний реверанс у бік кольористики національно-визвольного руху за свободу України, який очолював Герой України Степан Бандера. Загальновідомо, що уболівальники «Карпат» шанують славне минуле свого краю, тож недаремно ця пошана знайшла своє відображення у новій формі провідної команди регіону», - розповів керівник Інформаційного центру ФК «Карпати» Данило Нікуленко..

Також він підкреслив, що червона-чорна форма є логічним продовженням повернення «Карпат» до своїх традицій. Як відомо, півтора роки тому клуб на прохання уболівальників повернув команді легендарну смугасту зелено-білу форму. Тепер прийшла черга форми червоно-чорної, в якій карпатівці виступали у сезонах 1996-1997 років. До речі, саме у червоно-чорних кольорах карпатівці грали і в фіналі Кубка України 1999 року.

«По-третє, червоно-чорна форма сильно контрастує з основною зелено-білою формою «Карпат», тому команда отримує більше варіантів для вибору форми на конкретний матч, зважаючи на колір екіпірування свого суперника», - додав Нікуленко.

Джерело: Майдан

Немає коментарів: