четвер, 8 липня 2010 р.

МОСКВА. Через відміну електропотягів люди вже їдуть «верхи»

21 століття. москва. кацапстан
Услід за транспортним кошмаром на Ленінградці москалів спіткав ще один удар: ремонт на Горьковському напрямі залізниці. Через нього відмінили цілий ряд приміських потягів. В результаті на платформах станцій виникла страшна тиснява: народ спочатку намагався битися за місця усередині електричок, а потім і зовні!

— Я в столицю щодня їжджу на роботу, — розповідає кореспондентові «КП» Олена Міхальова, мешканка підмосковної Купавни. — Дістатися додому іншим транспортом, окрім як на електричці, неможливо. Але, наприклад, минулої п'ятниці вагони і тамбури були забиті під завязку. Я такого років п'ятнадцять не пригадаю!
Олена Олександрівна — пристойна доросла жінка. Але і вона була вимушена виїжджати з Москви… між вагонами!

— Узяла газетку, розстелила на ці залізяки, — показує вона. — Сіла, вчепилася в перегородку і поїхала! А на даху чоловіки сиділи…

Не повезло і жителям міста Залізничного, у напрямі якого також відмінили половину електричок. Тепер там кожного ранку пасажири беруть штурмом вагони.

Міліціонери намагаються знімати ризикових пасажирів з даху і підніжок. Але поки ганяють одних, забираються інші. А електричка довго простоювати не може і рушає…

Втім, щасливцям, які опинилися всередині вагону, не легше: через нестерпну спеку деякі пасажири непритомніють і падають на сусідів.
Відео можна передивитися тут.
Джерело: КЦ

Немає коментарів: